Οι 4 διακριθέντες Αποκλειστικοί Συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Τέσσερις συνεργάτες του αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος, διακρίθηκαν στο νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων που εισήγαγε η εταιρεία το 2021. Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις στους κλάδους ασφάλισης που στοχεύει στρατηγικά η Allianz, είναι: Σμάρω Αρβανίτη Βάιος Ρουκούνογλου Λαδιάς Στασινόπουλος Παναγιώτης Μωραΐτης Διονύσιος Οι 4 διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, […]

Τέσσερις συνεργάτες του αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος, διακρίθηκαν στο νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων που εισήγαγε η εταιρεία το 2021. Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις στους κλάδους ασφάλισης που στοχεύει στρατηγικά η Allianz, είναι:

  • Σμάρω Αρβανίτη
  • Βάιος Ρουκούνογλου Λαδιάς
  • Στασινόπουλος Παναγιώτης
  • Μωραΐτης Διονύσιος

Οι 4 διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα αυτοκίνητο leasing για ένα έτος από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα έπαθλα παρέδωσαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Φιλίππα Μιχάλη, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Στέφανος Μαλαχιάς και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου κ. Λεωνίδας Γαϊτάνος.

Ο κ. Γαϊτάνος σχολίασε: «H Allianz στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας, ειδικά στους τομείς Ζωής και Υγείας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε με παρόμοια κίνητρα τους Συνεργάτες μας για περαιτέρω ανάπτυξη και στο επόμενο έτος.».

Αναζήτηση Άρθρου