Η Generali ενεργοποίησε τον Μηχανισμό Έκτακτης Υποστήριξης για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Στην ενεργοποίηση ενός ειδικού μηχανισμού προχώρησε η Generali Hellas, στηρίζοντας έμπρακτα τους ασφαλισμένους της μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική. Η συχνότητα εμφάνισης πυρκαγιών και φυσικών φαινομένων στην Ελλάδα καθώς και τα νέα δεδομένα που επιφέρει η κλιματική αλλαγή κατέστησαν απολύτως αναγκαίο τον σχεδιασμό ενός μηχανισμού έκτακτης ανάγκης με σκοπό τη στήριξη των πληγέντων σε […]

Στην ενεργοποίηση ενός ειδικού μηχανισμού προχώρησε η Generali Hellas, στηρίζοντας έμπρακτα τους ασφαλισμένους της μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Η συχνότητα εμφάνισης πυρκαγιών και φυσικών φαινομένων στην Ελλάδα καθώς και τα νέα δεδομένα που επιφέρει η κλιματική αλλαγή κατέστησαν απολύτως αναγκαίο τον σχεδιασμό ενός μηχανισμού έκτακτης ανάγκης με σκοπό τη στήριξη των πληγέντων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. Αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της στη διαχείριση αυτών των κινδύνων, η Generali δημιούργησε ένα ειδικό πλαίσιο ανταπόκρισης μέσω του οποίου δύναται να παρέχει άμεσα ένα σύνολο υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της.

H εταιρεία επιδιώκοντας να είναι πάντοτε δίπλα σε εκείνους που την εμπιστεύονται, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τους ασφαλισμένους της στην περιοχή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Η Generali, που επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις και εξελίσσεται τεχνολογικά, προχώρησε στην απλοποίηση των διαδικασιών αποζημίωσης με σκοπό την ταχύτατη καταγραφή των ζημιών και τον μηδενισμό του χρόνου καταβολής αποζημιώσεων για την αποκατάστασή τους. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του οργανισμού λειτουργώντας με επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση εργάζονται ακατάπαυστα με σκοπό την ομαλότερη και γρηγορότερη επιστροφή των ασφαλισμένων στην καθημερινότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία υλοποίησε μία σειρά συντονισμένων ενεργειών για την ανακούφιση όσων υπέστησαν τις συνέπειες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική, ενώ το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού τέθηκε σε επιφυλακή προκειμένου να παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια στους πληγέντες. Ακολουθώντας την ολιστική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες της μετατρέποντας τη συμβατική ασφαλιστική κάλυψη σε ενεργό ασφάλιση, η Generali προχώρησε:

  • Στη δημιουργία νέας επιλογής στο τηλεφωνικό κέντρο της για την άμεση 24/7 επικοινωνία με την εταιρεία ειδικά για ενεργοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την αναγγελία ζημιών των ασφαλισμένων.
  • Στο συντονισμό ομάδας πραγματογνωμόνων για τη συνεχή και άμεση επιθεώρηση των ζημιών και την παροχή συμβουλών προς τους ασφαλισμένους.
  • Στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποζημίωσης εγκρίνοντας ταχύτατα ποσά προκαταβολών, μετά την αναγγελία και την αυτοψία της ζημιάς.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία κατανοώντας απόλυτα τη δύσκολη συνθήκη στην οποία βρέθηκαν αιφνίδια όσοι υπέστησαν ζημιές στην περιουσία τους, προσέφερε τις παρακάτω παροχές σε όσους ασφαλισμένους της επικοινώνησαν με το τηλεφωνικό της κέντρο:

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο
  • Έξοδα φύλαξης της ασφαλισμένης κατοικίας/ επιχείρησης
  • Έξοδα ασθενοφόρου σε περίπτωση τραυματισμού ή εκδήλωσης περιστατικού υγείας
  • Ψυχολογική υποστήριξη για την δυσκολίας διαχείρισης της πρωτόγνωρης για εκείνους κατάστασης.

Στην έως σήμερα πορεία της, η Generali καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να παραμένει ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος για τους ασφαλισμένους της. Τηρώντας με ακεραιότητα τις δεσμεύσεις της και βελτιώνοντας διαρκώς το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει επιδιώκει να είναι ένας πραγματικός Lifetime Partner σε κάθε τους βήμα.

Αναζήτηση Άρθρου