Ο Λάμπρος Κόκκινος Επίτιμος Πρόεδρος της ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Insurance Brokers

Αναδημοσίευση από www.nextdeal.gr Κατά τις Εργασίες της 34ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ο κος Λάμπρος Κόκκινος Ιδρυτής της Εταιρείας και Πρώτος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Εταιρείας. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κος Νικόλαος Κόκκινος κατά την εισήγησή του προς το Σώμα έλαβε το […]

Αναδημοσίευση από www.nextdeal.gr

Κατά τις Εργασίες της 34ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ο κος Λάμπρος Κόκκινος Ιδρυτής της Εταιρείας και Πρώτος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κος Νικόλαος Κόκκινος κατά την εισήγησή του προς το Σώμα έλαβε το λόγο αναφέροντας τη δυσκολία που επέφερε η Πανδημία Covid-19 στον εορτασμό των 25 ετών από την Ίδρυση της ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΕ καθιστώντας αδύνατη μέχρι σήμερα τη διοργάνωση Εορταστικής Εκδήλωσης για αυτό το σκοπό.

Συνεχίζοντας ο κ. Πρόεδρος ανέφερε ότι “εντούτοις η Ιστορία κάθε Οργανισμού και η Επιτυχημένη, Σταθερή Πορεία του στο Χρόνο δεν επιβεβαιώνεται με Εκδηλώσεις. Μάλιστα αν ένας Οργανισμός όπως η ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Insurance Brokers ΑΕ επιθυμεί να συνεχίσει την Αξιόπιστη και Λαμπρή Πορεία του, οφείλει πρωτίστως να κοιτά από που ξεκίνησε, να τιμά την Ιστορία του και να χρησιμοποιεί ως Θεμέλια τις Αξίες και τις Αρχές της Ίδρυσής του. Γι’ αυτό και σήμερα με την εισήγηση μου προς τους κ. Μετόχους προτείνω την ανακήρυξη του Ιδρυτή της Εταιρείας μας και Πρώτου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής, σε Επίτιμο Πρόεδρο της ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Insurance Brokers Α.Ε. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι η ανακήρυξη του κ. Λάμπρου Κόκκινου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας μας είναι η ελάχιστη αναγνώριση σε ένα Ιστορικό Στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς με μια πορεία άνω των 60 ετών, που έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και έχει τοποθετήσει την Εταιρεία μας ανάμεσα στους πιο Αξιόπιστους και Φερέγγυους Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς και φυσικά, ανάμεσα στις Μεγαλύτερες Ελληνικές Επιχειρήσεις, τις Βιοτεχνίες τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που μαζί με τους πελάτες μας, στηρίζουν και επιβραβεύουν με την Εμπιστοσύνη τους την Εταιρεία μας από την Ίδρυσή της μέχρι σήμερα”.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε Παμψηφεί την πρόταση του κ. Προέδρου και ανακήρυξε τον κ. Λάμπρο Κόκκινο Επίτιμο Πρόεδρο της ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ ΑΕ.

Αναζήτηση Άρθρου