Νέο λογότυπο και ανανεωμένο site για την Athens Insurance Brokers

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας 40 χρόνων, η Athens Insurance Brokers (ΑΙΒ) εξελίσσεται και αναβαθμίζεται στα νέα δεδομένα της εποχής. Έτσι λοιπόν, έπειτα από μία δημιουργική διαδικασία, προχώρησε σε Rebranding, το οποίο μέσα από ένα ανανεωμένο και μοντέρνο λογότυπο, θέλει να προβάλλει την εμπειρία και τη δυναμική της στην αγορά και στους πελάτες της. Το […]

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας 40 χρόνων, η Athens Insurance Brokers (ΑΙΒ) εξελίσσεται και αναβαθμίζεται στα νέα δεδομένα της εποχής.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από μία δημιουργική διαδικασία, προχώρησε σε Rebranding, το οποίο μέσα από ένα ανανεωμένο και μοντέρνο λογότυπο, θέλει να προβάλλει την εμπειρία και τη δυναμική της στην αγορά και στους πελάτες της.

Το νέο μήνυμα «Your Partner In Every Step» σέβεται την ιστορία της AIB και ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει το όραμα και την προοπτική της για το μέλλον, βασιζόμενο στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε βάθος χρόνων.

Παράλληλα η ΑΙΒ προχώρησε στο σχεδιασμό του νέου της site www.aib.gr, δυναμικό και σύγχρονο, με κύριο στοιχείο την αμεσότητα επικοινωνίας και υπηρεσιών με συνοπτική παρουσίαση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του είναι βασισμένος στην κύρια φιλοσοφία της εταιρίας, που έχει στο επίκεντρο τον πελάτη και την προστασία του για κάθε τι που έχει αξία γι’ αυτόν.

Η ΑΙΒ στοχεύει και στα επόμενα 40 χρόνια, με υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου, να βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της ακόμα πιο αποτελεσματικά, για να νιώθουν ασφαλείς.

Αναζήτηση Άρθρου