ΜΙΝΕΤΤΑ Driving Experience: Μια δράση για νέους οδηγούς, ασφαλισμένους της ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ξεκίνησε τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, ώστε να βοηθήσει τους νέους οδηγούς να κινούνται χωρίς… απρόοπτα!  Η δράση απευθύνεται σε ασφαλισμένους με ενεργό συμβόλαιο στη ΜΙΝΕΤΤΑ ή/και τα παιδιά αυτών, ηλικίας 18 έως 35 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι νομίμου διπλώματος οδήγησης Ε.Ι.Χ.  Κάθε μήνα, θα κληρώνονται τρεις (3) ασφαλισμένοι, οι […]

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ξεκίνησε τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, ώστε να βοηθήσει τους νέους οδηγούς να κινούνται χωρίς… απρόοπτα! 

Η δράση απευθύνεται σε ασφαλισμένους με ενεργό συμβόλαιο στη ΜΙΝΕΤΤΑ ή/και τα παιδιά αυτών, ηλικίας 18 έως 35 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι νομίμου διπλώματος οδήγησης Ε.Ι.Χ. 

Κάθε μήνα, θα κληρώνονται τρεις (3) ασφαλισμένοι, οι οποίοι θα κερδίζουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό) από τη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη στην πίστα Iaveris Park – Drive in στην Μαλακάσα Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την κλήρωση μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρίας και πιο συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://www.minetta.gr/el/static/minetta-driving-experience. 

Στόχος της δράσης είναι να συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της οδηγικής συμπεριφοράς, ώστε οι δρόμοι μας να γίνουν πιο ασφαλείς. 

Αναζήτηση Άρθρου