Η MEGA BROKERS ασφαλίζει για 3η χρονιά το Delphi Economic Forum

Τη MEGA BROKERS, εμπιστεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά η οργανωτική Επιτροπή του Delphi Economic Forum για την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης του φετινού συνεδρίου που πραγματοποιείται 5-8 Μαρτίου στους Δελφούς. Πρόκειται για ένα οικονομικό φόρουμ το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016 με σκοπό να καταγράψει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία […]

Τη MEGA BROKERS, εμπιστεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά η οργανωτική Επιτροπή του Delphi Economic Forum για την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης του φετινού συνεδρίου που πραγματοποιείται 5-8 Μαρτίου στους Δελφούς.

Πρόκειται για ένα οικονομικό φόρουμ το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016 με σκοπό να καταγράψει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Στο επίκεντρο των εργασιών του θα παρευρεθεί πλήθος σημαντικών ομιλητών, ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την MEGA BROKERS να ασφαλίζει ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά φόρουμ διεθνούς εμβέλειας. Η ασφάλιση του Delphi Economic Forum, που ανέλαβε η εταιρεία μας για 3η συνεχόμενη, χρονιά μέσω του συνεργάτη μας κ. Ελευθέριου Γκαδρή, αποδεικνύει ότι η MEGA BROKERS και οι συνεργάτες της, μπορούν να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό ακόμη και στις πιο απαιτητικές διοργανώσεις».

Αναζήτηση Άρθρου