Βράβευση – Αναγνώριση για τον Αντώνη Γαβρίλη της Globalis

Ο κ. Αντώνης Γαβρίλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Globalis Α.Ε., βραβεύθηκε κατά το 16ο Insurance conference που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ως διακεκριμένος ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της προσφοράς του κ. Γαβρίλη στα περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας του στην ασφαλιστική Αγορά. Κατά τη βράβευσή οι διοργανωτές […]

Ο κ. Αντώνης Γαβρίλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Globalis Α.Ε., βραβεύθηκε κατά το 16ο Insurance conference που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ως διακεκριμένος ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της προσφοράς του κ. Γαβρίλη στα περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας του στην ασφαλιστική Αγορά. Κατά τη βράβευσή οι διοργανωτές εξήραν την επιχειρηματική ηθική του κ. Γαβρίλη, σημειώνοντας πόσο απαραίτητη είναι σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η Globalis Α.Ε. είναι κορυφαίος ανεξάρτητος διαμεσολαβητής στην ασφάλιση τεχνικών κινδύνων και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Αναζήτηση Άρθρου